Wij geven hulp aan gehandicapten in Roemeniƫ. De leef en woonomstandigheden zijn daar totaal onvoldoende.

Huwelijk Marja en Ton

Huwelijk Marja en Ton

Wat is er gebeurd in de laatste maanden.
Heel belangrijk: de trouwerij van onze voorzitter Ton Molenaar met Marja Valstar op 3 mei 2019.
Wat een geweldig initiatief van beiden om als bruidskado schenkingen voor de WesterCirkel te vragen. Velen hebben aan het gevraagde gevolg gegeven. Hoofdzakelijk individuelen die op de trouwerij aanwezig waren. Hier waren we natuurlijk erg blij mee. Helaas, de beamer presentatie in de hal kon geen doorgang vinden gezien het grote aantal mensen wat daar aanwezig was. Op de trouwkaart, kado keus ,krantenbericht, foto rapportage was veel aandacht aan ons project besteed .

Nu iets over de toekomst. We willen in dit jubileum jaar, 25 jaarWesterCirkel, verandering in de verslaggeving brengen Elk kwartaal zullen we een overzicht van mededelingen / werkzaamheden en stand van zaken geven. Maandelijks is onze bestuursvergadering en diverse malen per jaar gaan bestuurdersleden , op eigen kosten, naar Roemenie om aldaar zaken te bespreken. Het pand is klaar om bewoners te ontvangen en te huisvesten. In juli gaan Ton en Nico weer naar roemenie voor o.a contractbesprekingen personeel om een team samen te stellen en daarnaast altijd het gesprek met de burgemeester.
In het volgende kwartaaloverzicht zullen wij u hierover nader inlichten en tevens informatie verstrekken over eventuele komende sponsor akties om de kansarme gehandicapte medemensen daar te helpen.

Nico Breugom

Reacties zijn gesloten.