Lening 4% voor afbouw van woonhuis in Carpenisu

Geplaatst op 12 april 2011 - Categorie: Maaslandse jongeren naar Carpenisu - 0 reactie(s)

Voor de bouw van het huidige project is inmiddels ruim € 200.000,- geïnvesteerd, wat is verkregen van De Wilde Ganzen uit Hilversum, Sport en Spel uit Maasland, de Wollebrandcross uit Naaldwijk, en vele, vele anderen.

Voor de afbouw en inrichting is nog een tekort van ongeveer € 60.000,-  Hiervoor willen wij geld lenen tegen 4% rente.  Dit gebeurt net als bij de Triodosbank. We investeren in een goed doel, en u krijgt meer rente dan een gewone bank geeft. Ook kleine bedragen zijn van harte welkom, want met elkaar is heel veel mogelijk.

Over het geld dat wordt gestort op de rekening ING 4600939 De WesterCirkel, Monster, met de mededeling:  lening 4%, betalen we maandelijks 1/12 deel van 4% rente op de rekening waarvan het geld komt. Wilt u het op een andere rekening betaald hebben, dan kunt dat per mail doorgeven. 

De bankafschrift is het bewijs voor de belasting, en wij sturen een bevestiging van ontvangst per mail. In principe willen we het binnen 2 jaar afgelost hebben, maar als het eerder of later wordt opgeeist, is dat direct te regelen voor bedragen tot 10.000,- euro. Dus vrij opneembaar, tenzij het om grote bedragen gaat. Dan in overleg.

Het onderpand is het huis in Roemenië, en de persoonlijke bezittingen van de bestuursleden. Natuurlijk draait het om vertrouwen, maar dat is bij elke bank ook zo.

Het enige dat u hoeft te doen is geld overmaken, waarna alles vanzelf volgt.

Lening 4% voor afbouw van woonhuis in Carpenisu is geschreven door Ton Molenaar

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer op dit bericht


Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

e-mail mij bij een nieuwe reactie